Praktijk Zinspirit

Om me heen zie ik steeds meer mensen met zingevingsvragen. Gebrek aan inspiratie en zingeving kan leiden tot psychische klachten als somberheid, verslavingen, depressie en burn-out.

Inspiratie komt van het Latijnse woord ‘in-spirare’, dat letterlijk betekent ‘inademen’ of ‘inblazen’. Van Dale geeft als betekenis het woord ‘bezieling’.

Zingeving gaat over het geven van betekenis of zin aan het leven. Dingen ondernemen die ertoe doen, je verbonden voelen, misschien een glimp opvangen van de bedoeling van je leven. 

Iedereen heeft zijn eigen inspiratiebronnen die het leven kleur of zin geven. Waar mensen hun inspiratie uit halen is heel persoonlijk. Dat kan zijn uit spiritualiteit, liefde, natuur, mensen, gebeurtenissen. Maar ook herinneringen, beelden of geuren, kunnen al genoeg zijn om de vonk van inspiratie te voelen. Het mooie is dat als jij geïnspireerd bent, je met jouw uitstraling ook anderen zult inspireren.  En ik help jou graag jouw eigen bronnen te ontdekken.

Waarom kiezen voor Zinspirit?

Niet bij iedereen is bekend dat voor een groot aantal klachten of problemen de mogelijkheid bestaat om een psychosociaal therapeut te bezoeken. Ik bied laagdrempelige praktische professionele begeleiding. Veel mensen bezoeken in eerste instantie de huisarts met hun (psychische) klachten, die hen vervolgens vaak doorverwijst naar de reguliere GGZ met lange wachttijden. Voor sessies bij een psychosociaal therapeut is echter geen verwijzing van de huisarts nodig. Vergoeding kan plaats vinden vanuit de aanvullende verzekering, i.p.v. de basisverzekering. Het eigen risico wordt hiermee niet aangesproken.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat er met aandacht naar je wordt geluisterd. Er wordt voldoende tijd voor je vrijgemaakt. Zo kunnen we kennis maken en duidelijk krijgen wat jouw klacht of probleem is, wat daar onder ligt en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.

Tijdens de gesprekken stel ik gelijkwaardigheid, respect, menselijkheid en compassie centraal. Er is geen wachtlijst, je kan snel aan de slag.

De locatie en bereikbaarheid

Praktijk Zinspirit beschikt over een lichte, ruime, rustige praktijkruimte.

De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Van de bushalte tot de praktijk is het twee minuten lopen. De praktijk is ook prima toegankelijk voor invaliden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is de praktijk goed toegankelijk voor minder validen.

De praktijk is dagelijks van ma-vr bereikbaar van 8.00-18.00 uur.

Telefonisch 06-40293867 en  er is gelegenheid om een boodschap in te spreken.

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek

                                                                    null-Angeline Delicaat oprichtster Zinspirit-

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek over je vraag of wens. Zo’n gesprek is vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. T. 06-40293867 Je kan ook een bericht achterlaten. Ik neem dan snel contact met op.