Mindfulness online in eigen tempo

Op een toegankelijke en betaalbare manier kennis maken met mindfulness.

Stap voor stap meer rust, minder piekeren, meer ontspanning, minder stress en beter slapen. Ruim 600 tevreden deelnemers!

Je weet dat mindfulness goed is voor lichaam en geest. Maar de mogelijkheden 

zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met mindfulness, maar je weet niet precies hoe.

Het voelt onwennig

Starten met mindfulness voelt onwennig en je weet niet precies wat je doet.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je mindfulness  in jouw leven kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met Mindfulness en de voordelen

ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo eigen te maken.

Heb je last van stress, piekeren, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning echt kunt verminderen en je weer lekker in je vel komt te zitten? Dat je je weer ontspannen voelt, beter slaapt en minder piekert? Dat je je weer zo veerkrachtig voelt dat je veel gezonder met de uitdagingen van het leven kan omgaan? En dat je dat fijn vanuit je eigen huis en in je eigen tempo kan leren?

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Lees nog even verder want hieronder leg ik je uit hoe ook jij dat in slechts 8 weken kan gaan ervaren.


 

Duidelijke uitleg

Stap voor stap aan de slag met oefeningen, video's en geluidsbestanden en vier VIP video sessies

Toegankelijk

Iedereen kan zo op een toegankelijke manier mindfulness en de voordelen ervan zelf ervaren

Geschikt voor iedereen

De online mindfulness training is ook waardevol om je mindfulness weer op te frissen

Als dit voor jou het moment is om het pad in te slaan naar een ontspannen en gelukkig leven waarin je toekomt aan de dingen die jou blij maken, dan kan ik je helpen. 

De Lichter Leven Persoonlijk Plus training heb ik speciaal ontwikkeld voor wie het beste uit twee werelden graag combineert. Zelf leren en oefenen, mét daarbij zowel online feedback als vier VIP  sessies. In de sessies kijken we samen naar jouw ervaringen en zal je keer op keer geïnspireerd raken om te blijven oefenen en het beste uit jezelf en de training te laten komen. Een bewezen gouden combinatie van het gemak van online én persoonlijke begeleiding. 

Zodra je aanmelding binnen is heb je direct toegang tot jouw eigen persoonlijke online leeromgeving. Deze is op al je online-apparaten te bekijken en te beluisteren, waar en wanneer jij wilt. Zo wordt de drempel om te gaan oefenen veel lager.

Ontdek zelf de kracht van deze beproefde training van Zinspirit.

Meer dan 600+ gelukkige en veerkrachtige deelnemers beoordeelden de training met vijf sterren

“Voel me happy. Deze cursus is er goed in geslaagd te zorgen dat ik niet in de maalstroom van het denken terecht kom. Als er iets gebeurt waarbij ik spanning opmerk kan ik nu een bewuste respons geven en kan afstand bewaren. Ik had al veel trainingen gevolgd via mijn werk, had eerlijk gezegd niet verwacht dat een online training dit effect op me zou hebben. De VIP sessies hebben me geholpen om mijn blinde vlekken te ontdekken. Met name in de eerste weken was ik bezig met het allemaal te goed willen doen, maar zelfs dat bleek er gewoon bij te horen.”

Pieter, directeur Rabobank

“Ik herken nu beter de eerste stresssignalen en kan er veel bewuster mee omgaan. Dit scheelt een hoop nare gevoelens en gedachten die maar blijven zeuren. Als ik nu eens een dag niets doe voel ik me niet schuldig. Ik voel me een stuk meer opgeruimd en energieker dan voordat ik met de training startte. De oefeningen zie ik als een fijn houvast om toe te passen als de situatie daarom vraagt en om toe te passen in mijn dagelijkse leven. Door de oefeningen leef ik met meer bewuste aandacht en lukt het me veel beter om te genieten van alle mooie (kleine) dingen.”

Heleen, stewardess KLM

“Ben meer in balans. Ik weet nu dat het me bewust zijn van mijn ademhaling heel veel rust kan geven en dat gedachten geen feiten zijn. Ik heb geleerd om vragen aan mezelf te stellen. Klinkt simpel, maar het is echt een groot verschil met eerder. Doordat ik niet het huis uit hoefde was het goed te combineren met mijn werk en gezin. De wekelijkse feedback van Angeline bracht elke keer weer nieuwe inzichten. Ik snap nu veel beter wat acceptatie inhoudt, dat dat geen passieve manier van leven is maar juist een hele actieve wakkere manier van in het leven staan.”

Maarten, werkvoorbereider Tata Steel

Jouw reis naar meer veerkracht start met...

1. De juiste kennis en mindset

Met de juiste kennis haal je meer uit mindfulness. Naast het leren mediteren ga je ook leren over de werking van het brein en hoe dat jou gaat helpen om nieuwe gewoonten eigen te maken.

2. Focus op jezelf

Focus op jezelf start met ruimte maken in je dag voor iets dat bijdraagt aan jouw eigen gezondheid. Ook ga je inzicht krijgen in wat jou energie geeft en wat jou energie kost..

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen leer je ook om niets weg te drukken maar je open te stellen voor alle ervaringen, gedachten en gevoelens.

Dit gaat je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Zonder uitzondering geven deelnemers aan dat ze nieuwe manieren ontdekt hebben om anders met lastige of stressvolle situaties om te gaan, meer konden genieten van het hier en nu, minder piekerden en dat ze voldoende tools hebben gekregen om mindfulness verder te integreren in hun leven.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in 8 weken. Hierdoor voel je je weer veerkrachtig en gezond en kun jij Lichter en Voluit Leven.

Over 8 weken:

 • Zit je lekkerder in je vel
 • Slaap je beter
 • Heb je minder stress
 • Pieker je minder
 • Kijk je milder naar jezelf
 • Ervaar je meer rust
 • Ga je bewuster met grenzen om
 • Heb je meer zelfvertrouwen
 • Voel je meer tevredenheid
 • Voel je je lichamelijk gezonder
Totale waarde: 495 EUR
Jouw investering €249


 • Persoonlijke online omgeving
 • 8 modules
 • Oefeningen, filmpjes, meditaties
 • 4 x VIP video sessie
 • 4 x persoonlijke feedback per e-mail
 • Vragen en antwoorden per email
 • Telefonisch contact

“Er is een wereld voor me opengegaan, ik dacht dat ik te nuchter zou zijn voor een mindfulnesstraining maar verbaas me erover hoeveel ik er aan gehad heb en aan zal hebben in de toekomst''.

“Iedere dag ervaar ik wat de mindfulness training mij gebracht heeft.  Ik laat me niet meer gek maken door gepieker en mijn eigen gedachten. Ook kan ik veel beter omgaan met mijn hooggevoeligheid omdat ik de eerste prikkels sneller herken en dat geeft veel meer rust in mijn hoofd''.
“Ik kan makkelijker mijn rust vinden en accepteren dat wat nu niet kan, anders mag gaan dan ik verwacht. Ik heb Angeline ervaren als een zeer kundige trainer met een goed luisterend oor en een warm hart!''

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.