Nice to meet you!

Grote kans dat je op deze site bent beland omdat je op zoek bent gegaan naar iets dat jou kan helpen een lichter leven te leiden. Of dat iemand je vertelde over mij en Zinspirit. Wat je hier ook heeft gebracht, ik ben blij dat je er bent.

Vertrouwen en veiligheid: Dat jij je gehoord en gezien voelt, is de eerste stap naar vertrouwen tussen jou en mij.

Jouw verhaal: Als ik oordeel loos naar je luister, kun jij je eigen wijze innerlijke stem en de stem van je hart veel beter horen

Creativiteit en intuïtie: Zoals geen mens gelijk is, is ook geen aanpak gelijk. Ik zoek de beste weg voor je en ik begeef me daarbij ook graag buiten de gebaande paden: naast gesprekken zijn natuur, beweging, teksten en beelden zinvolle wegwijzers.  Als beide hersenhelften in het proces betrokken worden val je samen met het leven, het Nu, en verankeren inzichten veel beter.

Wie ben ik?

Toen ik 16 was ervoer ik voor het eerst het rustgevende effect van een kwartier mediteren per dag. Een fijn moment van de dag.  Maar helaas raakte ik de routine langzamerhand kwijt. Er kwamen andere dingen die interessanter werden, uitgaan, vrienden, erbij horen, reizen door Afrika, de komst van drie prachtige dochters!

Rond mijn 40e liep ik tegen een grens aan. Heel lang heb ik veel ballen in de lucht weten te houden. De combinatie van moederschap, docentschap, ziekte en overlijden van beide ouders en een goede vriend, maakt dat ik in de overleefstand kwam te staan. Tel daar bij op mijn speciale antenne voor de behoeften van anderen en te weinig rekening houden met mijn eigen creativiteit en gevoeligheid. Dat bleek de juiste cocktail te zijn voor wat we nu een burn-out noemen. In ieder geval was het tijd om pas op de plaats te maken. Ik heb in die, echt niet makkelijke tijd, geleerd om beter te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem, begon weer met mediteren, ging weer schilderen en schilderlessen geven, deed de trainersopleidingen voor mindfulness en compassie, bestudeerde positieve psychologie én ging op reis naar de woestijn in Marokko. En zo kreeg deze moeilijke periode een prachtige wending, het werd een tijd van her-ontdekken hoe wezenlijk aandacht en compassie voor mezelf én mijn omgeving is.

Dromen, durven, doen

Mijn hart volgend naar aanleiding van het tv-programma Grenzeloos Verliefd zag ik al  googlend op op een van de stellen die ik daar had gezien, een advertentie die ze hadden geplaatst op Marktplaats: : "Gezocht yogalerares in de woestijn." Wow, direct geschreven en werd uitgenodigd om kennis te maken en met hen mee te gaan de woestijn in. Een wereld vol stilte, levendigheid, droogte, oases, fantastische mensen en nog veel meer verrassingen. En daar gebeurde het,  ik werd geraakt om hier iets mee te gaan doen, om ook anderen hiermee te inspireren en binnen no time was de eerste reis die ik organiseerde volgeboekt.   Meerdere reizen naar de woestijn volgden en gaan weer volgen, kijk maar eens op de pagina Reizen.

null

Waarom ik doe wat ik doe

Ik wil dat jij jezelf écht ziet en beseft hoe krachtig en prachtig je bent. Met al je deukjes, krasjes, onzekerheden en andere mooie eigenschappen. Ik zou zo graag willen dat jij jezelf weer omarmt en dat gebruikt om ook anderen te inspireren én om jouw eigen leven te creëren. Want, zodra jij je lichter voelt, ga je stralen, voel je je gelukkig en ben je daarmee als een verwarmende zon die we allemaal in deze bijzondere tijd zo goed kunnen gebruiken!

Professioneel

Ik ben aangesloten bij de VMBN, Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland als categorie 1 trainer.

Sinds 2011 geef ik de originele Mindfulness MBSR MBCT en compassie training MBCL training aan particulieren, organisaties en onderwijsinstellingen. (o.a. Open Universiteit Nederland, Holland Fit, My Daily Lifestyle)

Ik beoefen dagelijks mindfulness en compassie meditaties. Stilte retraites zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven en professionele coach-trainerschap.

Opleidingen

  • Mindfulnesstrainer, in de MBCT / MBSR traditie, See True Maastricht
  • Mindfulness@theWorkplace, See true/Universiteit van Oxford
  • Meditation teacher Vipassana, Miles Kessler, online en retraites
  • Compassietrainer in de MBCL traditie, Frits Koster, Erik van den Brink
  • ACT therapie, See True Maastricht
  • Tools for Life Therapie, ‘Non duale therapie’ bij de Verwondering
  • Breema bodywork bij Breema Institute Oakland (VS)
  • Meditatieleraar Awakening your Lightbody bij Piramide, School of Light
  • Reiki 1, 2, en 3; Holistic pulsing; Flower of Life Merkaba meditatie

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek

                                                                    null-Angeline Delicaat oprichtster Zinspirit-

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek over je vraag of wens. Zo’n gesprek is vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. T. 06-40293867 Je kan ook een bericht achterlaten. Ik neem dan snel contact met op.