Herken je je hierin?

Update 14-09-2023:
Op dit moment is er een cliëntenstop voor individuele begeleiding

Je voelt dat het niet meer zo gaat zoals je dat eigenlijk zou willen. Dat kan gepaard gaan met angsten, irritaties, verveling, een overprikkeld gevoel, gebrek aan interesse voor de buitenwereld, of juist overmatig veel sociale ( online) contacten te gaan hebben.

Juist in zo’n periode zie je vaak de bomen door het bos niet meer. Je verlangt naar rust, naar balans, naar weer dat opgeruimde gevoel. Je kijkt eerst maar wat rond op het internet vraagt je je misschien af: “Hoe vind ik de weg in dit doolhof aan mogelijkheden?

Eigenlijk heel logisch om dan eens met iemand te praten, iemand die niet alleen de kennis heeft, maar ook iemand het pad al gelopen heeft, die de tools kent om jou te helpen je eigen weg te vinden.

Je herkent je dan ook vast in een of meer van de volgende vragen:

– Waarom doe ik niet wat ik wil, en doe ik wel wat ik niet wil?
– Waar en hoe houd ik me zelf tegen om voluit te leven?
– Gesprekken bij psycholoog hebben wel geholpen, maar ik mis bezieling in mijn leven
– Hoe zet ik mijn hooggevoeligheid (hsp) om in ‘zachte kracht’?
– Ik wil iets doen met spiritualiteit maar wel met beide voeten op de grond blijven.
– Ik wil werk doen dat beter bij me past en van betekenis is.

Voor wie?

Deelnemers die succesvol gebruik maakten van Zinspirit Coaching, hebben vaak de volgende kenmerken:

  • Ze nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf
  • Ze vinden het de moeite waard om te investeren in zichzelf
  • Ze willen het beste uit zichzelf, anderen en het leven halen
  • Ze staan open voor een ‘andere’ kijk op gezondheid en geluk
  • Ze ervaren dat meer vanuit je hart leven alles behalve zweverig is
  • Ze willen graag een bijdrage leveren aan een duurzame, respectvolle en vreugdevolle samenleving

Als je merkt dat twijfels je blokkeren is het hoog tijd om te onderzoeken wat je wél wilt. Laat je verlangens je twijfels overstijgen. Geen keuze maken is ook een keuze.

In de praktijk blijkt dat 3 tot 8 sessies in een periode van enkele maanden voldoende houvast bieden om de gewenste veranderingen zelf te kunnen realiseren.

''Als ik terugkijk, dan zie ik hoe ik veel te lang heb lopen worstelen met allerlei vage klachten. Klachten waar ik de vinger maar niet op kon leggen, moe, lusteloos, het leek op een burn-out. Maar er bleek iets anders aan de hand te zijn. Ik had er nog nooit van gehoord, een bore-out. Spannend vond ik het. Heel spannend, het niet allemaal zelf te hoeven bedenken, dat had ik namelijk al lang genoeg gedaan… De wondervraag, het onderweg zijn met mijn camera, het mooie van deze coaching vond ik de diversiteit aan werkvormen, Angeline heeft echt het beste helpen naar boven te halen, op een heel ontspannen manier. Wat hebben die beelden, de beweging, én de stilte me veel verteld over wat ik al zo lang verdrongen had. Ik voel nu wat er bij me past, hoef niet meer met iedereens mening rekening te houden, wat een opluchting, kan grenzen aangeven en heb aan het einde van de dag nog energie''.

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek

                                                                    null-Angeline Delicaat oprichtster Zinspirit-

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek over je vraag of wens. Zo’n gesprek is vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. T. 06-40293867 Je kan ook een bericht achterlaten. Ik neem dan snel contact met op.