Coaching & therapie EMDR

Update 17-09-2023:
Op dit moment is er een cliëntenstop voor individuele sessies.

Bepaalde gebeurtenissen kunnen diep ingrijpen in je leven. Soms leiden deze gebeurtenissen tot het krijgen van vervelende aanhoudende klachten.

Vaak gaat het om herinneringen aan een of meerdere nare gebeurtenissen die zich blijven opdringen. Angstige beelden, herbelevingen, flashbacks en nachtmerries. Andere klachten die vaak voorkomen zijn schrik- en vermijdingsreacties.

Ook fobieën kunnen heel goed behandeld worden met EMDR. Lees hieronder hoe EMDR Thomas geholpen heeft om weer met plezier zijn werk te kunnen doen.

"Deze spanning was echter niet nodig'' 

"Ietswat gespannen voor het onbekende heb ik mij aangemeld voor een EMDR sessie bij Zinspirit. Deze spanning was echter niet nodig, want Angeline stelde mij gelijk gerust. Wat er tijdens de sessie met mij gebeurde was onbeschrijfelijk. Na een lange periode te leven met een angststoornis die me enorm beperkte bij mijn werkzaamheden, was deze ineens verleden tijd. En dat na één behandeling al"

EMDR

Als je te maken hebt gehad met een of meerdere ingrijpende gebeurtenissen, kan het gebeuren dat de verwerking van deze gebeurtenis een helpende hand nodig heeft. Angstige beelden, herbelevingen, flashbacks, nachtmerries, schrik- en vermijdingsreacties kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden, soms heb je het zelf niet eens echt goed door omdat je zo gewend bent geraakt aan de angsten dat je denkt dat je ermee moet leren leven. Gelukkig is er EMDR en met EMDR kan de emotionele lading van herinneringen aan trauma’s of ingrijpende gebeurtenissen weggehaald worden. Je wordt daardoor weer rustiger, hebt meer afstand en minder emotie als je aan de gebeurtenis terugdenkt.

Neem contact op

    Hebben anderen jou wel eens gewezen op EMDR of denk je zelf wel eens aan EMDR? En wil je weten of het je kan helpen bij anders omgaan met jouw klachten? Twijfel je of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Wat anderen zeggen...

“De therapie betekende een blik in mijn eigen hart. Doordringende vragen en stilte, op momenten dat ik stoer en sterk mijn verhaal wil vertellen. Door die vragen tranen, tranen waarvan ik het bestaan niet meer wist, afkomstig uit mijn gewonde hart. Ik kon weer contact maken met mijn diepere gevoelens, mijn eigen levendigheid, dichtbij mijn hart, met beide benen op de grond. Dat was de kracht van het traject dat ik met Angeline doorlopen heb''.
Wat had ik me een boel ellende, zorgen, zelfkritiek en geld kunnen besparen als ik eerder aan de bel getrokken had. Zoveel omwegen gemaakt, vakanties, onnodige spullen, om maar niet te hoeven voelen… De donkerte, de zwaarte, het gepieker, gelukkig ligt dat achter me en heb ik Tools waarmee ik mezelf op het goede pad kan houden.
''Ik zit veel beter in mijn vel, houd makkelijker overzicht en zie de lol én de zin van het leven weer in. Als ik nu voel dat ik naar beneden glij hoef ik me niet meer vast te grijpen, ik heb Tools waarmee ik kan accepteren hoe het is maar ook kan ik iets doen om de goede richting weer op te krijgen. Angeline heeft me op een heel menselijke wijze in dit proces begeleid, waarvoor dank! ''.

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek

                                                                    null-Angeline Delicaat oprichtster Zinspirit-

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek over je vraag of wens. Zo’n gesprek is vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. T. 06-40293867 Je kan ook een bericht achterlaten. Ik neem dan snel contact met op.