Coaching & therapie EMDR

Update 17-09-2023:
Op dit moment is er een cliëntenstop voor individuele sessies.

Acceptance and Commitment Therapy (kortweg ACT) helpt jou om de gedachten en emoties die je hebt te accepteren en te omarmen in plaats van het gevecht met ze aan te gaan. We willen die negatieve gedachten natuurlijk liever niet hebben en daarom doen we onze uiterste best om ze dan ook vakkundig te onderdrukken. Maar juist door dat te doen, krijgen die gedachten en bijbehorende gevoelens meer kracht en komen ze op een ander moment weer sterker terug

ACT biedt concrete technieken aan om:

  • om te gaan met moeilijke gevoelens, gedachten en lichaamssensaties
  • je in contact brengen met wat je écht wil doen met je leven (waarden) los van angsten, laag zelfbeeld, ziekte en pijn, rouw, verslaving, depressie etc.
  • haalbare doelen te stellen en er daadkrachtig voor te gaan ook al denk je dat je ‘het niet kan’

Wanneer ACT?

ACT kan jou goed helpen bij burn-out klachten, somberheid, spanning en angstklachten. Maar ook als je merkt dat je tegen dingen aanloopt die zich vastzetten en waarin je merkt dat je in cirkeltjes ronddraait, of situaties gaat vermijden of helemaal uit de weg gaat.

Spreekt ACT jou aan en wil je weten of het je kan helpen bij anders omgaan met jouw klachten? Twijfel je of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Wat anderen zeggen...

“De therapie betekende een blik in mijn eigen hart. Doordringende vragen en stilte, op momenten dat ik stoer en sterk mijn verhaal wil vertellen. Door die vragen tranen, tranen waarvan ik het bestaan niet meer wist, afkomstig uit mijn gewonde hart. Ik kon weer contact maken met mijn diepere gevoelens, mijn eigen levendigheid, dichtbij mijn hart, met beide benen op de grond. Dat was de kracht van het traject dat ik met Angeline doorlopen heb''.
Wat had ik me een boel ellende, zorgen, zelfkritiek en geld kunnen besparen als ik eerder aan de bel getrokken had. Zoveel omwegen gemaakt, vakanties, onnodige spullen, om maar niet te hoeven voelen… De donkerte, de zwaarte, het gepieker, gelukkig ligt dat achter me en heb ik Tools waarmee ik mezelf op het goede pad kan houden.
''Ik zit veel beter in mijn vel, houd makkelijker overzicht en zie de lol én de zin van het leven weer in. Als ik nu voel dat ik naar beneden glij hoef ik me niet meer vast te grijpen, ik heb Tools waarmee ik kan accepteren hoe het is maar ook kan ik iets doen om de goede richting weer op te krijgen. Angeline heeft me op een heel menselijke wijze in dit proces begeleid, waarvoor dank! ''.

Plan een vrijblijvend oriënterend gesprek

                                                                    null-Angeline Delicaat oprichtster Zinspirit-

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek over je vraag of wens. Zo’n gesprek is vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. T. 06-40293867 Je kan ook een bericht achterlaten. Ik neem dan snel contact met op.